Privacyverklaring
  • Home
  • Privacyverklaring

 

Jouw privacy zowel offline als online is belangrijk. Naast dat dat voor zich spreekt, is dat ook vastgelegd in wetgeving. Een belangrijke verplichting die de wetgeving stelt aan bedrijven (dus ook die van mij) is om duidelijk te maken hoe er met jouw gegevens wordt omgegaan. Hieronder heb ik daarom beschreven hoe dit in zijn werk gaat, welke rechten je hebt en wat ik doe met je gegevens. Omdat alle eisen voortkomen uit wetgeving en verordeningen (Europese wetgeving) is de tekst hieronder juridisch van aard. Ik heb geprobeerd om het te ‘vertalen’ naar begrijpelijke informatie, maar kan me goed voorstellen dat er toch iets onduidelijk is. Mocht je daarom na het lezen vragen hebben of wil je meer informatie, stuur dan een e-mail naar jorit@coachdekruijff.nl. Ik antwoord dan binnen 24 uur op je verzoek.

Verantwoordelijke

Coach de Kruijff (KvK: 66242770) en daarmee Jorit de Kruijff is de zogeheten verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Dit houdt in dat ik beslis welke persoonsgegevens worden verwerkt, met welk doel dat gebeurt en op welke manier. Ik ben er daarom verantwoordelijk voor dat je persoonsgegevens in overeenstemming met de Wbp en op behoorlijke en zorgvuldige wijze worden verwerkt.

Persoonsgegevens

Ik verwerk persoonsgegevens in de zin van artikel 1, sub a, van de Wbp. Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie kunnen verschaffen over een identificeerbare natuurlijke persoon. Ik gebruik daarbij je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres om contact op te kunnen nemen in het geval het contactformulier is ingevuld.

In het geval er sprake is van een coachingsrelatie zal ik aanvullende persoonlijke gegevens opvragen. Dit zijn gegevens die voor de coaching van belang zijn. Deze bestaan uit een deel wat altijd wordt opgevraagd en een optioneel deel, afhankelijk van de coachvraag en -relatie. Gegevens die altijd worden opgevraagd zijn lengte, gewicht, doelstelling, motivatie en of je op het moment van intake chronische ziektes of blessures hebt. De aard van mijn werkzaamheden, coaching gecombineerd met fysieke inspanning, vraagt dat ik van deze gegevens op de hoogte moet zijn.

Afhankelijk van de coachingstraject kunnen er zaken ontstaan of naar voren komen die bij de intake niet bekend waren, denk aan bepaalde geestelijke ontwikkelingen en gegevens. Ook dit kunnen persoonsgegevens zijn en met deze gegevens wordt op dezelfde manier omgegaan als de andere persoonsgegevens.

Formulier op coachdekruijff.nl

Op mijn website staat een formulier waarbij wordt gevraagd om persoonsgegevens. Deze persoonsgegevens worden opgeslagen in mijn WordPress CMS (op Nederlandse servers onder Nederlandse jurisdictie). De enige die deze gegevens kan inzien, ben ik.

Cookies

Mijn website registreert gegevens over het gebruik van deze website. Het gaat daarbij onder andere om bezoekersaantallen, bezochte pagina’s en eigenschappen van de gebruikte webbrowsers. Met deze gegevens kan ik mijn website verbeteren en aanpassen op de wensen van de gebruiker. Daarbij worden cookies gebruikt. Op deze website worden cookies op uw computer of telefoon geplaatst voor het gebruik van Google Analytics.

Statistieken

Voor het verzamelen van statistieken maak ik gebruik van Google Analytics. Dit houdt in dat onder andere demografische gegevens en browsergegevens worden geregistreerd. Ik heb een bewerkersovereenkomst met Google gesloten voor de verwerking van gegevens. De optie om gegevens de delen met andere diensten (waaronder diensten van Google zelf) is uitgeschakeld. Transport van deze informatie gebeurt altijd over een beveiligde verbinding. De opslag van deze data is in handen van Google en gebeurt in de EU of US onder Amerikaanse jurisdictie. Deze opslag is in de regel onbeperkt geldig.

Grondslag van de verwerking

Ik moet het gebruik van jouw persoonsgegevens kunnen baseren op een van de grondslagen uit artikel 8 van de Wbp. Op grond van dit artikel is het onder meer toegestaan dergelijke gegevens te verwerken na ondubbelzinnige toestemming van de betrokkene (artikel 8, sub a, van de Wbp). Ik kan alleen met jouw toestemming de persoonsgegevens verwerken die je invult op het contactformulier. Ik ga ervan uit dat op het moment dat je het contactformulier invult en verzend, je toestemming geeft om contact op te nemen.

Beveiliging persoonsgegevens

Artikel 13 Wbp verplicht mij om passende technische en organisatorische maatregelen te nemen om het verlies van persoonsgegevens of onrechtmatige verwerking tegen te gaan. Zo worden de (persoons-)gegevens die je invult op het contactformulier tijdens de verzending versleuteld. En vindt de verzending van (persoons)gegevens via een beveiligde verbinding plaats.

Bewaartermijn persoonsgegevens

Ik bewaar je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel van de verwerking (artikel 10, lid 1, van de Wbp). Dat betekent dat ik je gegevens bezwaar gedurende 1 jaar na afloop van een eventueel coachingstraject. Gedurende deze tijd is het handig om contact te houden over de voortgang en eventuele hulpvragen die ontstaan na afloop van de coaching.

Privacyrechten

Je hebt recht op inzage in je persoonsgegevens (artikel 35 van de Wbp) en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen (artikel 36 van de Wbp). Als je wil weten welke gegevens ik van je heb opgeslagen kan je dat dus opvragen. Stuur daarvoor een mail naar jorit@coachdekruijff.nl en dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. Indien je gegeven onjuist zijn of je niet wil dat deze worden opgeslagen dan kan je verzoeken om ze te wijzigen of te laten verwijderen.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Zie voor meer informatie ook onze privacyverklaring

Sluiten